Citytrip New York voorbereiding

“Oooohhh Ooh NEW YORK”… Wanneer je naar Alicia Keys luistert wil je maar één ding, naar New York! Na onze rondreis door West Amerika besluiten we om een winterse citytrip naar New York te maken en onder andere onze Hongaarse vrienden, die we in Bryce Canyon hadden ontmoet, op te zoeken. Het werd een koude week in februari 2015, maar wat was het gaaf!

Reisperiode New York

We kiezen ervoor om de eerste week van februari naar New York te gaan. Voornamelijk omdat dan de prijzen dan een stuk lager zijn dan in het hoogseizoen. Daarnaast lijkt het ons ook gewoon leuk om New York in de sneeuw te zien. En sneeuw krijgen we! Het is in de week dat wij er zijn mooi weer, maar er ligt veel sneeuw en het wordt zelfs -11 graden overdag!

Citytrip New York

Vliegtickets

In september vinden we interessante vliegtickets voor €550 per persoon met Icelandair. We hebben een tussenstop in Reykjavik van een uur. Dat is wel prettig, even de benen strekken op de helft van de vlucht.

Hotel

Omdat we in de eerste week van februari gaan, zitten we midden in het laagseizoen en kunnen we een hotel in het centrum van Manhattan boeken. Ideaal, zo wordt een reisje naar New York toch nog betaalbaar! We boeken bij Hotel 35 Herald Square (dat inmiddels het Gregory Hotel heet), vlak achter het Empire State building. Centraler kan gewoon bijna niet. We verblijven er 7 nachten voor slechts €612 euro!

-> Lees hier wat we in een week in New York hebben bezocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s