De lekkerste cupcakes van Lyon

Soms heb je gewoon zin in iets zoets… Dan ben je bij Little in Lyon aan het goede adres. Eén nadeel, het zit bij mij om de hoek en ik loop er dagelijks langs! Self control…

Het leuke van dit gebakswinkeltje is, naast de overheerlijke cupcakes, de etalage. Elke maand is er een nieuw thema en staat de etalage vol met kleurrijke, mooie cakejes en taarten. Op dit moment is het thema ‘l’été’ en dat zie je direct! Wat een kleur wat een overweldigende zoetigheid…

Cupcakes Lyon

In de zomer kan ik me wel inhouden, dan vind ik cakejes al snel te zwaar en zoet. In de winter daarentegen… Dan zijn de cupcakes moeilijk te weerstaan.

Niet alleen de etalage, ook het assortiment wisselt per maand. Elke maand zijn er nieuwe cupcakes met nieuwe smaakjes en kleurtjes te verkrijgen. Mijn favoriet (die het hele jaar verkrijgbaar is) is carrotcake, maar Oreo en hazelnoot – noisette- zijn ook erg lekker! Wil je meer smaken proberen? Ga dan voor een trio van mini’s!

cupcakes

Naast cupcakes kun je bij Little ook lekkere pecanpie en cheesecake kopen. Je kunt het meenemen – dan krijg je een leuk doosje – of ter plekke opeten met een lekkere koffie erbij. Ben je in Lyon? Neem dan zeker even een kijkje in dit winkeltje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s